Sea to Sky Highway
Door: Albert
Blijf op de hoogte en volg Albert
03 Oktober 2008 | Canada, Ottawa
De volgende dag zijn we Vancouver ingegaan. Het regende, wel niet zo hard maar genoeg om nat van te worden. Met een bus vanaf de camping en de Sklytrain zijn we naar downtown gegaan. We hebben eerst maar een paar winkels bezocht. Toen het bijna niet meer regende zijn we met de bus naar Stanley Park gereden. Handig zo'n dagpas. We hebben daar wat rondgelopen en de totempalen en vuurtoren gezien. Ook zagen we de skyline van Vancouver weer maar nu van een andere kant. Met de bus zijn we naar de Skytrain tergugereden en bij ons uitstaphalte hebben we nog een Outletstore van Sears bezocht. Dit is een soort Bijenkorf. 's Morgens hadden we al de camping van binnen schoongemaakt en hedenochtend hebben we de buitenkant schoongemaakt en inmiddels is hij zonder probelemen ingeleverd bij Canadream. Nu zitten wij op het vliegveld van Vancouver en proberen de tijd door te brengen vanaf half een tot tien voor acht wanneer het vliegtuig vertrekt.
Ik zou zeggen tot in Nederland, dit was het dan vanuit Canada.
04 Oktober 2008 - 10:52
Fred En Carin:
voor je het weet zijn jullie weer thuis in het dynamische Ouderkerk.4 Weken hebben we jullie met plezier gevolgd. Nog even doorbijten voor de lange vlucht naar huis.Het was stil aan de overkant.......... Welkom thuis van 030.
04 Oktober 2008 - 14:35
020 4 Life:
Hallo Paps en Mams,
Ben net klaar met jullie huisje schoonmaken zodat jullie straks in een fris ruikend huisje terugkomen. Ik ben benieuwd naar al jullie verhalen. En ook zeker benieuwd of jullie langskomen als ik er over een paar jaar ga wonen. Ik moet zeggen dat het bij 030 ook niet echt rumoerig is geweest hoor. Aangezien 020 de hele tijd in 010 heeft lopen rondhangen en vooral die 010ers heeft lopen irriteren. Nou de groeten uit 020. En welkom thuis.
Groeten,
Erik