Croissantjes en een mager zonnetje
Door: Albert Vermeij
Blijf op de hoogte en volg Albert
12 Juni 2016 | Kroatië, Poreč
Croissantjes en een mager zonnetje
Wanneer we de deur van de caravan opendoen en de voortent openritsen zien we een mager zonnetje doorbreken. H et is zondag en dat betekent als we thuis een vrij weekend hebben, we onszelf trakteren op een croissantje, chocoladebroodje en kleine afbakbroodjes. Hier moeten we
het chocoladebroodje missen maar een croissantje gebakken in het mini-oventje smaakt opperbest, vergezeld van een bekertje versgeperste sinnaasappelsap, een glas thee en de broodjes maakt het
ontbijt compleet. Een goed begin van de dag. De koffie drinken we op onze stoel aan het strand met
uitzicht op de mooie stad Porec, waar het voor dit moment goed toeven is. Om te beginnen met onze
blanke huid ten opzichte van de andere campinggasten is de niet zo felle zon goed om te beginnen.
Later verruilen we de stoelen voor onze ligbedden en zo kunne we er een paar uurtjes verblijven tot de bewoling dikker wordt. In de verte horen we het gerommel ter aankondiging van het naderend onweer. Omstreeks half een vallen de eerste regendruppels op het tentdoek. Vooralsnog blijft het onweer uit. Gelukkig zet de regen niet door en blijft het vandaag verder droog.